Infodag druk bezocht

infodag druk bezocht

We zijn blij dat de infodag druk bezocht werd. Meer dan 250 dorpsbewoners lieten zich informeren over de plannen rondom het restwarmtenet.

Veel gestelde vragen

Veel gehoorde vragen waren o.a.: Wat gaat het mij nu kosten? Wat als DOW besluit weg te gaan? Gaat de aanleg veel overlast veroorzaken en hoe ziet een afleverset er uit die de cv ketel in mijn woning gaat vervangen?

Het antwoord op de laatste vraag konden we meteen laten zien. De contactpersoon van NetVerder had een prototype bij zich en zowel wij als de bezoekers van de infodag waren aangenaam verrast over de afmeting van de afleverset.

Film

Er werd afgelopen zaterdag ook een film getoond met veel informatie over het restwarmtenet. Heeft u deze film gemist of wilt u hem nog eens terugkijken, dan kan dat hier.

Nieuwe leden

We zijn tevreden dat we de vele bezoekers konden voorzien van informatie. Het leverde enkele tientallen nieuwe leden op. Dat is heel belangrijk! Hoe groter onze vereniging is, hoe sterker we staan als belangenvereniging.

Kon u niet bij de infodag aanwezig zijn maar heeft u nog wel enkele vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via: info@restwarmtenethoek.nl

Ook de krant deed verslag van deze infodag.

Het (premium) artikel van BN De Stem
Het (premium) artikel van de PZC

Afleverset die de cv ketel in de woning vervangt.

Tijdens de infodag werd een film vertoond. Bekijk de film hier terug.

Vorige
Vorige

Nieuws n.a.v. zitting college B&W

Volgende
Volgende

Informatie film